Rendőrségi tájékoztató

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez!
A szakemberek a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon Törökszentmiklós, Kossuth út 143. szám alatt (a kapitányság Vásárhelyi Pál utca felőli oldalán található elektromos kapunál) várják a programba jelentkezőket minden hónap első péntekén. 
Következő alkalom: 2020. augusztus 7-én 10.00-11.00-óráig
A BikeSafe célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint kerékpárja adatairól.
A kapitányság bűnmegelőzési előadója várja azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. 
Ehhez mindenki hozza magával a következőket:
- kerékpárját,
- személyazonosító igazolványát,
- kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).
Felhívjuk a figyelmet, hogy egészségünk védelme érdekében a regisztráció alkalmával, sorban álláskor az egymástól való 1,5-2 m távolságot tartani szíveskedjenek, valamint kérjük védőmaszk viselését a várakozás és a regisztráció teljes időtartama alatt!
 
Törökszentmiklós, 2020. augusztus 4.
 
Molnár Judit c. r. százados
bűnmegelőzési főelőadó