Lomtalanítás 2018. október 09-én és 10-én

Az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. 2018. október 09-én és 10-én (kedden és szerdán) a közszolgáltatás keretében
INGYENES LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ
A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagy takarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.
A 2018. október 9-i és október 10-i akció során lehetősége van Kengyel község valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat ingyenesen elszállíttathassa. Az akció során összegyűjtött hulladék a Kétpói Regionális Hulladékközpontba kerül.
Kérjük, hogy október 09-én és 10-én (kedden és szerdán) a szokott módon helyezzék ki a lomhulladékot.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hulladékszállítás (lomhulladék elszállítása is) ünnepnapokra, munkaszüneti napokra tekintet nélkül történik.
Amit elszállítanak a Lomtalanítási Akció keretein belül: kidobásra szánt nagyobb méretű használati eszközök (pl. taliga, hordó), bútorok (pl. szék, ágy, szekrény).
NE HELYEZZEN KI:
- Építési és bontási hulladékot! (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján.)
- Veszélyes hulladékot! (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)
- Kertgondozásból származó zöldhulladékot!
- Elektronikai hulladékot! (Ezek a típusú hulladékok leadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)
 
Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal ügyfélszolgálatainkat!
 
Szolnok - Belvárosi Ügyfélközpont:                     Szolnoki Információs pont:
H-5000 Szolnok, Kossuth tér 9.                         H-5000 Szolnok, József Attila út 85.
(Polgármesteri Hivatal épülete)                           Telefon: 56/511-430, 56/511-440
Telefon:(+36 56) 503-569                                    E-mail: hulladek.szolnok@nhsz.hu
 
További hasznos információk érhetők el weboldalunkon a www.nhszszolnok.hu oldalon.