A TRV. ZRt. tájékoztatója

Tisztelt Ügyfelünk!
 
A település vízi közműszolgáltatójaként az alábbi, minden felhasználónkat érintő változásról szeretnénk Önt tájékoztatni, kérve segítségét az információk gyors eljuttatásában felhasználóink felé:
Folyamatos törekvésünk,  hogy egyre jobb szolgáltatást  nyújtsunk ügyfeleink számára, beépítsük a működésünkbe a modern technika  biztosította lehetőségeket. Ennek megvalósításában egy újabb lépcsőhöz érkeztünk.
A közelmúltban elindult a TRV Zrt. háttérfolyamatainak és rendszereinek fejlesztése - a regionális vízi közmű társaságok közös tulajdonosa , az MNV Zrt. vezetésével. Ennek egyik célja, hogy egy gazdaságosan működő, a teljes vízszolgáltatási szektoron belül egységesen és gyorsan fejleszthető rendszer kerüljön kialakításra. A változás érinti a számlázást és az ügyfélszolgálat rendszerét is.
A fejlesztés eredményeként elérhetővé válik az online ügyintézés
Ezen fejlesztések segítségével hosszú távon az ügyintézés egyszerűbbé és gyorsabbá válik majd. Az egységes kiszolgálás létrehozása hosszú távon lehetövé teszi, hogy kérései, kérdéséi könnyebben, gyorsabban kerüljenek megválaszolásra, megoldásra.
 
Azonban, mint minden változás ez is járhat némi kényelmetlenséggeL
A terv szerint 2018 áprilisától életbe lépő változással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:
Az átállás miatt Társaságunk 2018. február 12-től március 18-ig a teljes szolgáltatási területét érintő rendkívüli leolvasást végez, melyhez kérjük, hogy ön is tegye lehetövé az ingatlanra való bejutást a leolvasást végző munkatársunk számára . Erre azért van szükség, hogy a március hónapban kibocsátott elszámoló számlák minél pontosabb értékekkel készüljenek el.
 
Kérjük, segítse  munkánkat  azzal,  hogy amennyiben  kollégáink  nem járnak  sikerrel a leolvasás során,  mérőállást diktál az alábbi elérhetőségek egyikén legkésőbb 2018. március 14-ig:
- A TRV Zrt. Call Center telefonszámán: +36 80/205-157
- honlapunkon
- személyesen az illetékes ügyfélszolgálati irodáinkban
- e-mailben az ugyfelszolgalat .szolnok@trvzrt.hu .címen.
 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy azon mérőkre, melyekre a fent jelzett határidőig nem érkezik mérőállás, becsült érték alapján készítjük el az elszámoló számlát.
 
Együttműködését, türeimét és megértését előre is köszönjük! Szolnok, 2018.02.12.
 
Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.