Új honlap

Tisztelt Látogató!

Ön Kengyel megújuló félben lévő honlapját olvassa. Jelenleg honlapunk kialakítás alatt áll, valamint a tartalmak feltöltését végezzük. Bizonyos menüpontok használhatók, valamint többször az oldal karbantartás miatt elérhetetlenné is válhat.  Kérjük regisztráljon be az oldalunkra, szóljon hozzá a tartalmakhoz és a fórumhoz, ossza meg ötleteit és javaslatait a fejlesztőkkel. Köszönjük figyelmét!

Hozzászólások

Ha rám lett volna bízva, akkor én úgy csináltam volna, hogy egy teszt környezetben felépítem az új honlapot, és amikor kész, akkor cserélem le. Az csak egy pár óra lett volna, a net sebességének függvényében.
Amúgy meg hajrá! Nagy szükség van már egy olyan oldalra, ami nem csak pár havonta frissül és interaktív.

Ja, és még annyit, az nem biztos, hogy nyerő, ha csak regisztrált tagok látják a hozzászólásokat.

Üdv!

Igen, eredetileg így is lett tervezve. Azonban ISP-t
váltottunk, a domain-t is át kellett regisztrálnunk,
ami a régi honlap megszűnésével járt. Különféle jogszabályi
követelmények miatt sem maradhat Kengyel honlap nélkül,
tehát maradtunk ennél a megoldásnál.

webmester

Üdv!

A jövőben talán ez másképpen lesz.

webmester

Nem gond a regisztráció, pláne így ha nem kell szeélyes adatokat megadni. Amúgy meg mi értelme, ha senki nem tudja ki szól hozzá, ha csak nem oktatási célzat, mi szerint gyakorolják a kengyeliek a regisztrációt.

Tudtam már rég, hogy el fog jönni az az idő amikor elektronikus úton is el lehet érni az információkat, még itt Kengyelen is.Ha valódi, friss információkhoz lehet majd itt hozzáférni, ja és persze sok-sok képes beszámoló is megtalálható lesz a falu színes, mozgalmas kulturális és sportéletéről, na meg persze pezsgő társasági és üzleti hírekkel, pletykákkal fűszerezik a szerkesztők, akkor igen látogatott lesz.

Nem a regisztrációval volt gondom. Én is úgy gondolom, ha valaki hozzászól, akkor adja hozzá a nevét. Én azt mondtam, hogy nem kéne regisztrációhoz és bejelentkezéshez kötni a hozzászólások olvasását. Lehet valakinek attól jön meg a kedve regisztrálni, hogy reagálni akar valamelyik hozzászólásra.

Na én erre nem gondoltam, persze jobb ha bárki olvashatja, és csak az legyen szűrve ki írkál sületlenségeket, vagy akár okosat is. Csak a regisztrációt nem értem, ha csak egy nick és jelszó kell, semmi személyes adat, akkor minek?
Legalább annyit kérdezhetne kengyeli-e? Mert pl. Alaszkából is lehet véleménye bárkinek, de nem biztos hogy ugyanolyan súllyal mint a falu végéről, vagy közepéről nézve a dolgokat.

Üdv!

Nem csak nick és jelszó, hanem e-mail cím is kell, úgy gondoljuk most elég ennyi is. Személyesebb adatokat nem kérünk, hisz ellenőrizhetetlen. Moderálás természetesen van és lesz is. Gondolkodtunk azon, hogy a regisztrációnál kérdés legyen-e a lakóhely, de mint más személyes adatnál, ezt sem ellenőrizhetjük, tehát erről letettünk.

webmester

Én úgy gondolom nem rossz a regisztráció. Biztonsági szempontból pedig szerintem elengedhetetlen. A különböző spam robotok teleszemetelhetnék az oldalt oda nem illő dolgokkal.
Így tovább!
Ja egy link, ami szerintem elfér majd az oldalon: Kengyel LSE : http://kengyellse.mindenkilapja.hu/

Semmi gond a regisztrációval, de az eredeti felvetés az volt, hogy ne csak bejelentkezett tagok olvashassák a hozzászólásokat, ahogy már be is lett állítva. :)

És már megint úgy van ahogy te megmondtad, én beszélhetek évekig meg sem értik, néha már én sem tudom mit is akartam:)

Köszi a linket, jöhet még ilyen (akár másoktól is)!

webmester

Figyelitek Polgárok!

Ilyen még nem volt, van aki este 22 óra után is dolgozik Kengyelen.(helyesbítek 22 óra körül, 1 órát siet a honlap órája, vagy Erdélyből dolgozik, vagy már nyár van)

Igazi webmesterre akadtak a hivatalban.

Úgy látom alakúl, kiváncsi leszek menyire lesz aktív.

Oldalak