Mosolyogj, Karolina!

Kocsis Karolina, egy tizenkét esztendős kengyeli kislány. Ő egy különleges gyermek, hiszen egyetlen mosolyáért cserébe Kengyel egy emberként össze fogott még a tavalyi évben! Karolina egy éve egy gerincvelő gyulladásos betegségtől sajnos nem tudja mozgatni az alsó bordától kezdve egyetlen végtagját sem. A kislány újabb nagy küzdelméhez szeretném a segítségüket kérni!
Egy izomstimuláló gép segítségével - melynek értéke 173 ezer forint - Karolina kisebb időszakokra megtudja mozdítani lábait, nem kis örömet okozva ezzel szerető szüleinek és persze valamennyi érző szívű kengyeli embernek! A gép megvásárlását az OEP sajnos nem támogatja, ezért május 11–én, szombaton újra nagyszabású rendezvényt szervezünk a Művelődési Házban! Ez lesz a Mosolyogj, Karolnia! A rendezvényen fellép a Dalma Dance Club, a Jádea Lányai Hastánccsoport, Németh Inez, de egy egyedülálló kán–kán is a műsorok között szerepel. A rendezvényt egy óriási retró diszkó zárja, Fejes István, Mándoki Tamás És Szabó József irányításával. A rendezvényre a belépőjegy 500 forintba kerül, amelynek teljes összegét Karolina javára fordítjuk. A támogatói jegyek vásárlása a napokban elindul a faluban.
Aki addig is szeretne segíteni Karolinának, megteheti a Művelt– és Egészséges Kengyeli Lakosságért Alapítvány számlaszámán. Tisza Takarékszövetkezet: 70000021–10000018. Ha segítenek, kérjük írják oda, hogy Kocsis Karolnia részére.
Kérem Önöket, fogjunk össze Karolnia mosolyáért!

Köszönettel:
Nagy Szilárd
Polgármester