Kengyel Napja 2012

2012. szeptember 15-én újra kinyitjuk az Alföld Kapuját!

Ebben az évben újra színes programkavalkád várja az érdeklődőket a Községi Parkban, Kengyelen. Már délelőtt 10 órától elkezdődik a család minden tagjának szóló műsordömping.
Helyi értékeink mellett élő kívánságműsorral jelentkezik a helyszínről a Rádió Törökszentmiklós, de a sátorban információkat kaphatnak a csatornaberuházásról is. Külön színfoltnak ígérkezik a Gitt1Let és a CommerS együttesek közös koncertje, de a gyermekek sem fognak unatkozni a játszósaroknak, a légváraknak és a Kengyeli Ifjúság Jövőjéért Egyesületnek köszönhetően. Nótázik Szabó Csabi és Fazekas Rozika, közben igazi pusztai étkekből válogathatnak a gasztronómia kedvelői (ebédjegyek a helyszínen vásárolhatóak). A kínálatot édességgel, fagyival, kemencés lángossal és rengeteg nassolni valóval tesszük még színesebbé. 
Díszvendégünk lesz Jordanow lengyel kistérség tűzoltózenekara, akik többször is fellépnek a nap folyamán, de ellátogatnak hozzánk vezető politikusaink is. Beszédet mondanak többek között Fejér Andor és Boldog István, a térségek országgyűlési képviselői.
Lesz kispályás foci és szkanderverseny, de felvonul a közel kilencven gyermeket foglalkoztató Kengyeli Labdarúgó SE is. A hűtött, finom italokról helyi vendéglátósok gondoskodnak.
 Este 8 órától egymást követik sztárfellépőink a színpadon. Találkozhatnak Janicsák Vecával, az X Faktor egyik legnagyobb kedvencével, de fellép a Muzsika TV közkedvelt mulatósa, Bunyós Pityu is, aki elhozza magával csinos táncosait. Az élő legendákat ezúttal Demjén Ferenc képviseli, aki egy órás koncerttel készül a nagy napra . A tűzijátékot követően a nap házigazdája, MánDOKY Tamás vált szerepet és hajnalig pörgeti a kiváló slágereket. Ezúttal minden órában busz indul Bagimajorba és vissza, 9.30-tól 23.30-ig.
Kérjük Önöket, hogy töltsenek el egy kellemes napot és érezzék nagyon jól magukat Kengyel Napján!

Kengyel Községi Önkormányzat

Ezúton mondunk köszönetet támogatóinknak:

Remondis Kétpó Kft.
Kengyeli Kamionmosó
OTP Bank
classprogramok.hu
96.4 Rádió Törökszentmiklós
T1TV
szoljon.hu
Új Néplap
KBT Dekor Törökszentmiklós
Emergency Service Kft.
Fejér Andor országgyűlési képviselő
Boldog István országgyűlési képviselő
Gál József vállalkozó
Lengyel István esperes
Kegyelet Sírkő Kft.
Ferbor Kft.
Tiszatenyői konyha
Martfű Termál Spa

Őszirózsa Nyugdíjasklub
Nefelejcs Nyugdíjasklub
Kengyeli Polgárőr Egyesület
Mozgáskorlátozottak Kengyeli Csoportja
Kunkorgó Néptáncsoport
Kengyeli Ifjúság Jövőjéért Egyesület
Bagimajorért Egyesület
Szülői Klub
TEVÉK Egyesület
Pandóra Lovasudvar
Dalma Dance Klub
Kengyeli LSE