Falugyűlés és tájékoztató

 

 

Tájékoztató a projekt helyzetéről

1. Elkészült a RMT (Részletes Megvalósíthatósági Tanulmány) , mely jó minősítést kapott, és minimális hiánypótlásra szólították fel a társulást.

2. A második körbe való bejutáshoz igazolni kell az önerő meglétét. A két település évek óta fizeti az LTP-t, viszont kevesebben takarékoskodnak, mint kellene. A lakosok kinyilatkoztatták ugyan, hogy a szükséges önerőt egyénileg fogják biztosítani, viszont ez nem garancia, ezért a társulás megkereste a Víz- és Csatornamű Kft-t, akinek a rendszert felajánlotta üzemeltetésre. A tulajdonosi közösség egyetértett, és ha szükséges a beruházásból hiányzó 50 millió forint értékben garanciát vállal.

3. 2010. szeptember 25-én Tiszatenyőn kihelyezett közmeghallgatással egybekötött képviselő-testületi ülést tartanak. 17.00 órai kezdettel a Művelődési Központban. A testületi ülés fő napirendi pontja szennyvízelvezetés és tisztítás fejlesztése Tiszatenyőn és Kengyelen (KEOP 7.1.2.0-2008-0265) projekt aktuális helyzete. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

4. 2010. novemberben 26-én 17.00 órai kezdettel falugyűlést tartanak Kengyelen a Művelődési Központban, melynek fő témája Szennyvízelvezetés és tisztítás fejlesztése Tiszatenyőn és Kengyelen (KEOP 7.1.2.0-2008-0265) projekt aktuális helyzete. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!