július 2018

Rendőrség felhívása

Ittas vezetés

A rendőrök Törökszentmiklóson 2018. június 25-én a délelőtti órákban Finn módszeres ellenőrzést tartottak. A reggeli órákban már fél óra alatt több ittas járművezetőt is kiszűrtek a forgalomból. Az alkoholszonda öt esetben pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították, hogy három esetben - a hiteles légalkohol-mérő készülék adatai alapján - bűncselekményi mértéket megvalósító alkoholkoncentráció található. Ezekben az ügyekben a bíróság már kiszabta a büntetést gyorsított eljárás keretében. További két esetben az alkoholkoncentráció nem érte el a bűncselekményi értéket, így a járművezetők részére a helyszíni bírság kiszabásra került sor.  
 
2018. július 02-án ismét Finn módszeres ellenőrzés tartottak a helyi rendőrök. A délelőtti órákban kettő ittas járművezetőt is kiszűrtek a forgalomból. Ezt követően 2018. július 09-én is megtartásra került ez az ellenőrzés. Ezen ellenőrzés során négy esetben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. 

Építkezés miatt változik a piac helyszíne

Ezúton értesítjük a tisztelt árusokat és vásárlókat, hogy a kengyeli piac július 17-től új helyszínen várja Önöket. A művelődési ház melletti területen és igény szerint a parkolójában helyezhetik el áruikat. A bontási munkálatok július 16-án kezdődnek és várhatóan az új piac átadására 2018. december 30-ig sor kerül. Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük.

Álláshirdetés

A Kengyeli Mezőgazdasági Szociális Szövetkezet munkatársat keres az alábbi pozícióba:
Segédmunkás
 
Feladatok:
Szövetkezetünk zöldségfeldolgozó kisüzemének felújítási, üzemeltetési, telep karbantartási munkafolyamatainak ellátása
 
Jelentkezés:
Rövid szakmai önéletrajzát az alábbi címre kérjük beküldeni:
Kengyeli Mezőgazdasági Szociális Szövetkezet, 5083. Kengyel, Szabadság u. 10.

A Kormányhivatal parlagfű fertőzöttséggel kapcsolatos helyszíni ellenőrzésekről szóló tájékoztatója

A Kormányhivatal parlagfű fertőzöttséggel kapcsolatos helyszíni ellenőrzésekről szóló tájékoztatója pdf formátumban letölthető erre a linkre kattintva.