március 2018

Akadálymentes nézet teszt üzeme

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy elindult a honlap akadálymentesített verziójának tesztüzeme. Az következő néhány hétben az akadálymentesített verzió tökélestesítése történik, eközben előfordulhat, hogy az oldal rövid időre elérhetetlenné válik
Megértésüket köszönjük!

Kormányablakok és okmányirodák ügyfélfogadási rendje

Tisztelt Ügyfeleink!
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018. évi országgyűlési választásokhoz kapcsolódóan a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal illetékességi területén működő valamennyi kormányablak és okmányiroda 2018. április 06. (péntek) és 2018. április 08. (vasárnap) között, reggel 07:00 órától este 19:00 óráig tart nyitva.

Hirdetmény a tavasziszünetre eső szünidei gyermekétkeztetésről

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a szünidei gyermekétkeztetés keretében a települési önkormányzat a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést ingyenesen biztosítja a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű ( 5 hónapos kortól 18 éves korig) kiskorú gyermekek részére. Az ellátást a szülőnek/törvényes képviselőnek kell igényelnie az erre rendszeresített formanyomtatványon.