december 2016

Tájékoztatás

A Polgármesteri Hivatal Ünnepi ügyfélfogadási rendjéről
 
2016. december 27- től (keddtől) 2016. december 30-ig (péntekig)
a hivatal zárva tart, az ügyfélfogadás szünetel. Kérjük szíves megértésüket!
 
Kengyel, 2016. december 21.
 
Dr. Fekete Nóra sk.
jegyző

Kéménysepréssel kapcsolatos lakossági tudnivalók

Milyen tevékenységet végez a katasztrófavédelem a kéményekkel összefüggésben?
2016. július 1. után a katasztrófavédelem teljeskörű kéményseprőipari közfeladatot lát el a lakosság körében azokon a településeken, ahol eddig a katasztrófavédelem által kijelölt közérdekű szolgáltató biztosította az átmeneti ellátást, továbbá ott, ahol az önkormányzat felmondta a közszolgáltatási szerződését. Tevékenysége sormunka keretében és sormunka keretén kívül ellátandó feladatokból áll.
 
Melyik kéményseprő szolgáltatóhoz tartozom?
A katasztrófavédelem ellátási körébe került területek részletes bemutatását honlapunk tájékoztatói között találja. Az oldalon látható térkép segítségével ellenőrizheti, hogy az ön településén a korábban is tevékenységet végző közszolgáltató vagy a katasztrófavédelem és az ellátási területre nyilvántartásba vett szolgáltatók látják el a kéményseprőipari tevékenységet.
 

Hirdetmény közterület átnevezéséről

Értesítem az érintett ingatlantulajdonosokat, hogy Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 77/2016.(VI.30.) Kt. határozatával a Magyarország Helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 14.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint az alábbi közterületnév változást hajtja végre 2017. január 1-ei hatállyal:
 
a közterület régi neve és jellege a közterület új neve és jellege
Felszabadulás út Malom utca
Április 4. út Erdő utca
Sallai út Tavasz utca
Ságvári út Liliom utca

Tájékoztatom az érintett ingatlanban bejelentett lakcímmel rendelkező személyeket, hogy régi lakcímkártyájuk 2017. január első hetében bevonásra kerül, ezt követően az új lakcímkártya hivatalból kerül kiállításra és postázásra.
PDF formátumban letölthető határozatok erre a linkre és erre a linkre kattintva érhetők el.

 
Kengyel, 2016. december 13.
 
Dr. Fekete Nóra sk.
jegyző