augusztus 2016

Isten éltesse, Tanár Úr!

Antal Sándor 1936. augusztus 10-én született Jászladányon. Dajka Miklós jóvoltából került Kengyelre, Kiss László igazgató úr kezei alá. 1961. július 29-én vette feleségül Tihanyi Xénia Ilikét, házasságukból két lányuk, négy unokájuk és egy dédunokájuk született. Kengyel kedvenc pedagógusát nyolcvanadik születésnapján az önkormányzat nevében Nagy Szilárd és Németh Lajos köszöntötték. Isten éltesse, erőben-egészségben!

Hirdetmény Erzsébet utalványról

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A.§-a értelmében a települési önkormányzat jegyzője annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága  2016. augusztus 1-én fennállt, a tárgyév augusztus hónapjára tekintettel természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható ERZSÉBET-UTALVÁNY formájában.

Fontos lakossági tájékoztató!

Kengyel településen a napokban csekket kapnak a lakosok a TRV ZRT. - től, melyben a szolgáltató - tévedésből - egyben számlázta le a március óta eltelt időszak szennyvíz kezelését. Amennyiben ezt nem áll módjukban kifizetni egyben, abban az esetben részletfizetési szándékukat jelezzék az alábbi két telefonszám valamelyikén! A szolgáltató szíves megértésüket és elnézésüket kéri. 06-40/180-124, vagy 06-70/331-6801