február 2016

Tájékoztatás útlezárásról, buszmenetrend változásról!

 
2016. március 1. 8.00 órától vélhetően 2-4 napon át lezárják a Kossuth utat a Sallai - Petőfi utak között. Véglegesen helyreállítják az Ágnes Háztartási Bolt előtti süllyedést.
A háztartási bolt nyitva tartása a munkálatok alatt változatlan marad.
Kerülni a Sallai - Temető - Petőfi utak felől lehet.
Az útlezárás ideje alatt a buszok nem mennek be az iskoláig, a vasútállomásnál és a Dózsa bejárónál lehet fel-és leszállni. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!
 
Kengyel Községi Önkormányzat

Kilencvenötéves üknagymamát köszöntöttünk Kengyelen!

1921. február 17-én született Nagyszénáson Kácsor Józsefné, Keliger Erzsébet. 1933. óta Kengyelen él, a József Attila útról 65 év után költözött a Hunyadi útra, ahol egyik gyermeke és családja viseli gondját. Erzsike kiváló egészségnek örvend, több saját verset írt már, melyek mindig az éjszaka leple alatt születtek. Tíz testvér közül ma már csak ő él, házasságából hat gyermeke, tizenegy unokája, tizenhárom dédunokája és két ükunokája született. Szívből gratulálunk és hosszú, boldog életet kívánunk!

Hirdetmény

Kengyel Község Önkormányzata pályázatot hirdet szociális elhelyezést biztosító Kengyel Április 4. út 38. sz. alatti lakás bérletére a módosított a 8/2004./IV.21./számú rendelete alapján.
Szociális elhelyezést biztosító lakásra pályázatot nyújthatnak be azok a szociálisan rászorulók, akik a fenti rendelet 5 § /2/bek. a-e pontjaiban foglalt feltételeknek megfelelnek.
A pályázatot a Polgármesteri Hivatalhoz (Kengyel, Szabadság út 10.) írásban kell  benyújtani 2016. február 15-ig formanyomtatványon.