szeptember 2014

Gyalogos átkelőhely épül Baghy-majorban!

Augusztus 28-án döntött a Kengyel Községi Önkormányzat, hogy megépíti a gyalogos átkelőhelyet Baghy-majorban. A Martfű és Törökszentmiklós között rendkívül megnövekvő teherforgalom mára nélkülözhetetlenné tette a gyalogos forgalom végleges és biztonságos megoldását. A tervek szerint a MÁV Zrt. - vel közösen kiépítik a vasúti fényjelző készüléket, valamint bővítik a közvilágítást a zebra környezetében. A tervezés költségeit az önkormányzat a jövő évi költségvetéséből biztosítja.

Kilencvenedik születésnapján köszöntöttük Ladár Jánost

Szeptember 24-én ünnepelte 90. születésnapját Ladár Jani bácsi Kengyelen, a Kossuth Lajos utcában. Egész életében a családjának és a földnek élt, jelenleg a portája mögötti nagy kertje és a háziállatai adnak neki munkát a mindennapokban. Unokái minden hétvégén hazatérnek a boldog nagypapához, aki kiváló egészségnek örvend! Isten éltesse sokáig!

"Modellóvodai" címet kapott a Napsugár Művészeti Óvoda

A Napsugár Művészeti Óvodának 2014. szeptember 25-én a „Modellóvodai” címet adományozta Nagy Jenőné az „Óvodai Nevelés a Művészetek Eszközeivel” Óvodapedagógusok Országos Szakmai Egyesületének Elnöke. Az ünnepségen részt vettek a Megyei Óvodai Munkaközösség óvónői, a szomszéd települések intézményvezetői, a Szülői Közösség tagjai, településünk vezetői. A rendezvény délelőtt 10 órakor kezdődött az óvodában. A vendégeket a gyermekek, az óvónők, és Kovács István műsorával köszöntöttük.

Hirdetmény

A polgármester értesíti a lakosságot, hogy a Községi Önkormányzat Képviselő-testülete rendes ülését 2014. szeptember 30-án (kedden) 17.00 órára összehívja. Az ülés helye: Községháza nagyterme

Napirendek

Oldalak