január 2014

Boldog Születésnapot! Ma 4 éves községünk honlapja

Kedves Olvasóink!

Örömmel közölhetjük, hogy ma 4 éve indult útjára az általunk szerkesztett és készített honlap. Eme jeles alkalom lehetőséget teremt arra, hogy néhány érdekes statisztikai adatot osszunk meg Önökkel. Az első évben sajnos még nem működött a statisztikát gyűjtő modul, de az elmúlt három év alapján is elmondhatjuk, hogy honlapunk látogatottsága felülmúlta a várakozásainkat.

Tartalmas télköszöntő Kengyelen

Január 25–én a Kengyeli Mozgáskorlátozottak Egyesülete tartotta pótszilveszterét az egykori tűzoltószertárban. Ezt követően Nagy Szilárd polgármester köszöntötte a 99. életévét betöltött Molnár Bálintné, Vígh Lídia nénit Arany János úti otthonában. Végül Bagimajorba látogattunk, ahol egyre többen veszik ki részüket a tél nyújtotta örömökből a szélmalomdomb oldalában. Képes beszámolónkat itt láthatják: fotógaléria

Pályázat

Kengyel Községi Önkormányzat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet
Kengyeli Egyesített Szociális Intézmény intézményvezető (magasabb vezető) munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
- Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Foglalkoztatás jellege:
- Teljes munkaidő
A vezetői megbízás időtartama:
- A vezetői megbízás határozott időre, 2014.04.01-2019.03.31.-ig szól.

A Polgármesteri Hivatalban járt az első idei kengyeli baba

2014. január 3-án hajnali 6.00 órakor született a Szolnoki Hetényi Géza Kórházban Hornyik Katinka. Jelenleg Kengyel Bajcsy-Zs. úton éli mindennapjait édesanyjával, édesapjával és három testvérével. Ezúton is szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk! 

Isten éltesse, Anna néni!

Kozák Imréné, Kiss Anna néni 1924. január 17–én Kengyelen látta meg a napvilágot. Nyolc gyermeke, tizenhét unokája, huszonhét dédunokája és három ükunokája született. Annuska néni az Arany János úti otthonában általában a családtól kapott új, 81 cm–es televízióján nézi a Nóta TV műsorát, néha pedig közben csigatésztát készít a lakodalmi húslevesekhez. Amikor kedve támad, akkor saját készítésű hímzéseivel díszíti otthonát. Születésnapján Nagy Szilárd polgármester köszöntötte és átadta Orbán Viktor miniszterelnök oklevelét.