november 2013

Menetrendváltozás

Tisztelt Lakosság!

November 28–tól várhatóan december 16–ig újra nem tudnak a menetrendszerinti buszok a Kossuth Lajos útra behajtani, mert a szennyvíz-beruházás a Kossuth–Rákóczi–Thököly úti buszfordulót érinti. Ebben az időszakban a buszok ismét a vasútállomás főút (Törökszentmiklós–Martfű) felőli oldalán állnak meg. Bagimajorból újra elindítjuk reggel és este az iskolajáratot, segítve az ottani gyermekek be– illetve hazajutását.
Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!

Köszönettel:
Nagy Szilárd
polgármester
 

Hirdetmény Erzsébet-utalványról

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. §-a értelmében a települési önkormányzat jegyzője annak a gyermeknek, fiatal felnőttnek, akinek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága 2013. november 1-én fennállt, a tárgyév november hónapjára tekintettel természetbeni támogatást nyújt fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható ERZSÉBET-UTALVÁNY formájába.

Elvágták a gázvezetéket - fontos teendő

Tisztelt KENGYELI LAKOSSÁG !

A csatornázási munkálatok közben elvágták a gázvezetéket, ezért három órára szünetelt a gázszolgáltatás falunkban. A hibát kijavították, így újra folyamatos az ellátás. FONTOS TUDNIVALÓ: A nyomáscsökkentőknél található narancssárga színű, téglalap alakú gombot össze kell nyomni kb 2 másodpercig és csak utána lehet visszakapcsolni a készülékeket!
A kellemetlenségért elnézésüket kéri a vállalkozó.

Nagy Szilárd
polgármester

Szerdán alakul meg hivatalosan a Kengyeli Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Tisztelt kengyeli lakosság!

November 13-án, szerdán tartja alakuló ülését a Kengyeli Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Kérjük Önöket, ha idejük engedi csatlakozzanak hozzánk!

Köszönettel: Bak Richárd elnökjelölt, Nagy Szilárd polgármester