július 2013

Pályázat

Kengyel Községi Önkormányzat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet

Kengyel község II. sz. Védőnői körzet védőnő

munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
- határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
- Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
- Jász-Nagykun-Szolnok megye, 5083 Kengyel, Kossuth út 139.

Elkezdődött az Ofi majori út helyreállítása Kengyelen

A napokban elkezdik az Ofi Majorba vezető út rekonstrukcióját Kengyelen, a végső állapotot várhatóan októberre éri majd el a jelenleg rendkívül rossz minőségű út - mondta el Nagy Szilárd polgármester. A munkálatok teljes költségét a Molt Nyrt. vállalta magára, hiszen a Kengyel-Észak nevű gázkúthoz tartó járművek rendszeres terhelése teljesen megrongálta az utat. Jelenleg egy burkolatjavítás zajlik, zúzottkővel szintezik ki az utat, a végső állapotot pedig azután éri majd el, miután a MOL felszámolja a gázkutat.

Felhívás

Tisztelt kengyeli Lakosok!

A kengyeli Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat nevében a segítségüket szeretnénk kérni, ügyfeleink és gondozottaink részére.
Háztartásokban feleslegessé vált,de még használható:
- ruha és cipő
- párna, paplan,takaró, ágynemű huzatok
- bármilyen még használható bútorzat
- műszaki cikkek felajánlását várjuk!

Elérhetőségeink: 56/583-416
Címünk: Kengyel, Sallai utca 16.
Hétfőn: 8-12
Szerda: 8-12 13-16
Csütörtök: 8-12
Péntek: 8-12

Növelje elhelyezkedési esélyeit, tanuljon németül!

A TÁMOP 2.1.2 kiemelt projekt keretében szeptember közepén szuper kedvezményes kezdő német nyelvtanfolyam indul a kengyeli könyvtárban. Az órák tervezett időpontja: kedd-csütörtök 17.00-19.30 (3 x 45 perces óra + 15 perc szünet). Igény szerint a napokon lehet változtatni. A befejezés tervezett időpontja 2013. december közepe. A tanfolyam teljes díja 1.800 Ft. A jelenleg állami támogatással tanulókon kívül bárki jelentkezhet.

Oldalak