január 2013

Fantasztikus kengyeli siker Magyarország legnézettebb televíziós vetélkedőjében!

Mezei Aranka és Mezei Erzsébet. Egy kengyeli testvérpár, akik fantasztikus elszántsággal több millió ember szeme láttára érték el álmaikat! Nagy Szilárd polgármester levélben adta át gratulációját a Hölgyeknek.

Köszöntőlevél

Videó a vedélkedőről

Gyönyörű ikertestvérek születtek Kengyelen!

Polyák Anna és Polyák Emma, 2012. december 11-én születtek Szolnokon,a Hetényi Géza Kórház szülészeti osztályán. Édesanyjukkal, Polyákné Balla Mariannával már látogatást is tettek a Polgármesteri Hivatalban, ahol megállapították, hogy nyugodt mederben folyik a munka, így semmitől sem zavartatva folytatták a délutáni nagy alvást. Jelenleg Kengyelen, a Thököly úton élnek, ahol a büszke édesapa, Polyák Zoltán őrzi álmukat tovább.
Szívből gratulálunk a boldog családnak!

Hirdetmény

Kengyel Község Önkormányzata pályázatot hirdet a szociális elhelyezést biztosító Kengyel, Április 4. út 38.sz. alatti lakás bérletére, a módosított 8/2004.(IV.21.) számú rendelete alapján. Szociális elhelyezést biztosító lakásra pályázatot nyújthatnak be azok a szociálisan rászorulók, akik a fenti rendelet 5 §(2).bek. a-e pontjaiban foglalt feltételeknek megfelelnek.

A pályázatot a Polgármesteri Hivatal 4.sz. irodájába (Kengyel, Szabadság út 10.) írásban kell benyújtani 2013.január 25-ig nyomtatványon.

Kengyel, 2013.01.14.
Polgármesteri Hivatal 

Jelesre vizsgáztak a Kengyeli Dalma Dance Club lányai

Január 6–án, vasárnap kora este egy gálaműsorral kedveskedtek a Dalma Dance Club kengyeli táncosai a meghívottaknak. A műsor a félévzáró apropóján készült, amely egyben megkoronázása volt a 2012–es esztendőnek. A gyermekek bizonyítványokat kaptak, melyek túlnyomó részben jeles érdemjegyeket tartalmaztak. A képeinken a legemlékezetesebb pillanatokat láthatják. További képek a képtárban