december 2012

Minden gyermeket megjutalmazott a Mikulás Kengyelen

Immáron huszonegyedik alkalommal sorakoztak fel december 5-én késő délután a falu önkétes télapói, hogy ezúttal is minden 14 év alatti gyermekhez elvigyék jól megérdemelt ajándékaikat. Ezúttal öt krampuszlánnyal bővült az adventi Bízunk benne, hogy jövőre az önkormányzatnak lehetősége nyílik ezt a szép hagyományt tovább ápolni.

Fotók a képtárban (Fotók: Kenyeres József classprogramok.hu)

Polyák Dániel rajza lett Kengyel Község hivatalos üdvözlőlapja

December 5-én, mialatt a Mikulások ellepték Kengyel utcáit a Szülői klub és az önkormányzat karácsonyi rajzpályázatait zsűrizték a díszteremben. Ebben az évben a bagimajori, negyedik "B" osztályos tanuló, Polyák Dániel rajza lett az abszolút győztes, így az ő munkája kerül Kengyel Község hivatalos karácsonyi üdvözlőlapjára.

Értesítés

Tisztelt Lakosság!

 Ezúton értesítjük Önöket, hogy a szociális célra kitermelt tűzifa kiosztását határozatlan időre fel kell függesztenünk a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség felhívására. A maradék tűzifából vésztartalékot kell képeznünk a várható rendkívüli időjárási helyzet megoldására. Szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

Tisztelettel: Kengyel Községi Önkormányzat

50. Házassági évforduló

November 3–án immáron 50. házassági évfordulójuk alakalmából fogadtak újra örök hűséget egymásnak a kengyeli Polgármesteri Hivatal dísztermében Hajnal László és felesége, Dékány Erzsébet. Ezúttal Nagy Szilárd polgármester köszöntötte a házaspárt, akik elmondták, hogy ha újra kezdenék akkor ugyanúgy csinálnának mindent, mint teszik azt immáron fél évszázada. A szertartásról ezúttal sem hiányoztak a tanuk, a koszorúslányok, de még a csokordobás sem. További sok boldogságot kívánunk a házaspárnak!

December 12–én a piactéren is chipezik a kutyákat

Tisztelt Eb tulajdonosok!
 

Ezúton köszönöm visszajelzésüket a kutyák chipezésével kapcsolatban. Kérésüknek megfelelően az előzetesen megállapított időpontokon túl (december 1,2, – Áchim út 14.) december 12–én szerdán 12.00 órától 17.00 óráig is elvégzem a chipezést a kengyeli piactéren található faházban. Természetesen kérésükre továbbra is elvégzem ezt az Önök házánál is, ha értesítenek a 06-30/9286-114-es telefonszámomon!

Tisztelettel: Dr. Konrád Ede hatósági állatorvos