október 2012

Bursa Hungarica 2013

Tisztelt Diákok!

Kengyel Község Önkormányzata a 91/2012(X.16.) Kt. határozatával csatlakozott a Bursa Hungarica Önkormányzati Ösztöndíj rendszerhez. A pályázatokkal kapcsolatban részletes információt ezen a linken, személyesen a Polgármesteri Hivatalban, valamint telefonon az 56/583-405 számon kaphat. A pályázatok benyújtásának határideje: 2012. november 23.

Járási megállapodás aláírása

Ünnepélyes keretek között október 25 – én írta alá Kengyel Községi Önkormányzat nevében Nagy Szilárd polgármester és a JNSZ Megyei Kormányhivatal nevében Dr. Kállai Mária kormánymegbízott a Törökszentmiklósi Járási Hivatal kialakításáról szóló megállapodást. A megállapodás alapján Kengyel Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala három álláshellyel és két számítógéppel, két íróasztallal, két székkel járul hozzá a járási hivatal kialakításához. A három álláshely közül kettő betöltetlen volt, így ténylegesen egy fő lesz a járási hivatal dolgozója 2013. január 1-től.

Alapkőletétel

Tisztelt Lakosság !

Ezúton szeretettel meghívom Önöket a Napsugár Művészeti Óvoda ünnepélyes alapkőletételére . A rendezvény helyszíne : Kengyel, Áchim András út 12., időpontja : 2012. október 31. szerda 14.00 óra.

Beszédet mondanak :
 

  • Fejér Andor – országgyűlési képviselő
  • Boldog István – országgyűlési képviselő
  • Dr. Juhász Enikő – a Kistérség elnöke
  • Nagy Szilárd – polgármester
  • Kozák Ferencné – óvodavezető, alpolgármester

Üdvözlettel : Nagy Szilárd – polgármester

Újra fogyasztható a csapvíz!

Sikeres volt a gyors beavatkozás, újra fogyasztható a csapvíz! Megérkeztek a legfrissebb laboreredmények, melyek szerint kiváló minőségű az ivóvíz Kengyelen - tájékoztatta a polgármestert Csűrös Krisztián, a Törökszentmiklós Térségi Vízmű Kft. igazgatója. Ezúton köszönjük a lakosság türelmét és mindenki segítségét, aki részt vett az elmúlt napok munkálatai során.

Kengyel Község Önkormányzata

Oldalak