augusztus 2012

Mi is ott leszünk az idei Gulyásfesztiválon!

Az a megtiszteltetés érte Kengyel települést, hogy ebben az évben bemutatkozhat az Alföld legnagyobb gasztronómiai rendezvényén, a Szolnoki Gulyásfesztiválon. Csányi Sándor, a Magyar Gulyás Gasztro -Turisztikai Egyesület elnöke Nagy Szilárd polgármesternek nyújtotta át a meghívót, melyre a településvezető azonnal igent mondott. A több tízezer embert megmozgató rendezvény az idén már 14. alkalommal népesíti be Szolnokon a Tiszaligetet. A kengyeli udvarházban a Nefelejcs és az Őszirózsa Nyugdíjasklub, valamit a Kunkorgó Egyesület várja az érdeklődőket.

Tájékoztatás

A REMONDIS KÉTPÓ KFT. ügyfélfogadást tart a Kengyel Község Polgármesteri Hivatalában minden hónap utolsó hétfői napján 17:00 – 18:00 óra között.
Az első ügyfélfogadás ideje: 2012. augusztus 27. (hétfő) 17:00 – 18:00 óráig

Kengyel, 2012. augusztus 23.

Dr. Fekete Nóra
jegyző 

Eboltás

Tisztelt Ebtulajdonos!

A Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium 164/2008.(XII.20.) FVM rendelete alapján minden 3 hónaposnál idősebb ebet veszettség elleni védőoltásban kell részesíteni. Kengyel Község területén az alábbi időben és helyen kerül az eboltás végrehajtásra. Az oltás ára 3000 Ft kutyánként.

Az oltás időpontjai (A Kengyeli Futárban tévesen jelent meg!):

Összefogás a kengyeli temetőért

Augusztus 21–től újra gondnok vigyáz majd a rendre a kengyeli temetőben, aki lehetőség szerint különböző eszközökkel, szerszámokkal is segíti majd a kilátogatókat. A temetőgondnok bármikor elérhető a 30/504-8493–as telefonszámon. Közben az önkormányzat és a vállalkozó közös munkával elkezdik a többször megrongált, letaposott kerítés cseréjét is.