december 2011

BÚÉK Kengyel! Nagy Szilárd polgármester újévi köszöntője

Amikor beköszönt az új esztendő, még nem tudhatjuk, milyen lesz majd óévnek. Csak kívánjuk, hogy hozzon békességet, boldogságot, egészséget és tisztességes megélhetést mindazoknak, akiket szeretünk.
Egyetlen olyan új évre sem emlékszem, amelyikre azt mondták volna, hogy könnyű lesz, és egyetlen olyan búcsúztatott esztendőt sem tudok mondani, amiben ne lehetett volna találni valami szépet, valami jót és sikereset.

Karácsony az Idősek Otthonában

Rendkívül színes és egyben megható programokkal kedveskedtek az otthon lakói illetve dolgozói, akik könnyeket csaltak minden meghívott szemébe ünnepi verseikkel és üzeneteikkel. Karácsonyi dallamok hangzottak el a fogyatékosok nappali intézményének csoportja jóvoltából Törökszentmiklósról, fellépett az Őszirózsa Nyugdíjasklub, valamint a Kossuth Lajos Általános Iskola 1/a osztálya is Bokorné Tímár Tünde tanárnő vezetésével. Az önkormányzat ajándékcsomagjait Nagy Szilárd polgármester, Kozák Ferencné alpolgármester és Németh Lajos iskolaigazgató adták át a lakóknak.

A Kossuth Lajos Általános Iskola Karácsonya

Nagy izgalommal várta minden diák az idei fenyőünnepélyt. A színvonalas műsorok előtt Nagy Szilárd polgármester beszédében a szeretet és az összetartozás fontosságát hangsúlyozta, majd megköszönte mindenkinek az idei esztendőben végzett munkáját. Lengyel István Esperes hittanos csoportja is meglepetéssel készült a diáktársaknak. Az ünnepség után hivatalosan is kezdetét vette a téli szünidő. Képgaléria

A szívünkben is gyújtsunk gyertyát... Nagy Szilárd polgármester karácsonyi köszöntője

A Karácsony számomra a szeretet, az összetartozás és a család ünnepe. December 24-én este, mikor a szűkebb családi körben ünnepelünk, kérem Önöket néhány pillanatra gondolatban a nagyobb családunkkal is legyünk együtt. A szívünkben gyújtsunk meg néhány közös gyertyát. Gyertyákat, amelyek fényükkel emlékeztetnek és köszönetet mondanak.

A napokban kézbesítik az Idősek karácsonyi csomagjait Kengyelen

 

 Összesen 600 karácsonyi csomag érkezik az ünnepekig minden 65. életévét betöltött kengyeli lakos otthonába - tájékoztatott Nagy Szilárd polgármester. Az ajándékok teljes költségét, mintegy 1 millió 200 ezer forintot az önkormányzat saját forrásból biztosítja. 

Felhívás

Felhívjuk minden érintett figyelmét, hogy az OTP által kiküldött „nagy” borítékban lévő
az LTP-megtakarításokkal kapcsolatos adatlapokkal semmi teendő nincs, azokat szíveskedjenek megőrizni!

Gellén Sándor
a víziközmű-társulat elnöke

Oldalak